Instagram

poniedziałek, 24 września 2012

Pieczony boczek po wietnamsku

Postanowiłam, zostawić sobie w jednym miejscu, wszystkie znalezione i wypróbowane przeze mnie przepisy, żeby się nie zgubiły.
Dziś danie z niedzieli - pieczony boczek po wietnamsku. (moje zdjęcie wygląda okropnie, ale danie było naprawdę dobre)


Przepis znaleziony na blogu Filozofia smaku. Na stronie znajdziecie też, jak ładnie podać te bekonowe kostki, żeby potrawa cieszyła nie tylko brzuch, ale i oczy :)

4 komentarze:

  1. ojej, ojej, nie kuś boczkiem!

    OdpowiedzUsuń
  2. po zdjęciu nie sądze żebyś miała boczki:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dziękuję :) jesteś bardzo miła :)
      staram się jak mogę jak najlepiej je ukrywać, póki co nikt mi w tramwaju miejsca nie ustępuje, na szczęście

      Usuń

Maybe you will like also:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...