wtorek, 15 kwietnia 2014

Stamps BE (2)

Rok temu pisałam wam o pachnących i smakujących jak czekolada belgijskich znaczkach. Wczoraj zakupiłam z kolei inny, ciekawy pakiecik.
Został on wydany z okazji 100-lecia Królewskiego Instytutu Meteorologicznego w Belgii.

One year ago I told you about Belgian stamps, which taste and smell like chocolate. Yesterday I bought also something interesting.
It was printed for 100 year anniversary of the Royal Meteorological Institute of Belgium.

A cóż to w nich takiego specjalnego? Otóż ilustracje drzew pokryte są farbą termiczną, która staje się przezroczysta po podgrzaniu (na przykład pod wpływem ciepła dłoni).
Znaczki zmieniają się diametralnie - przedstawiają później cztery pory roku.

But what is so special about it? The stamps were made using thermic paint, which turns transparent when exposes to heat. 
When you will for example hold it in your hands - the image of the tree will change to a picture of four seasons.




4 komentarze:

Maybe you will like also:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...